GM 8 Ayda 60 TL’den Başlayan Taksitlerle Vodafone’da

Haberin Tarihi : 7 Haziran 2018   |   Son Yenileme : 19 Ağustos 2018

Türkiye'nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, kısa sürede satış rekoru kıran yeni modelleri GM 8 ve GM 8 GO modellerinde Vodafone ile iş birliğine başladı.

En güncel teknolojileri ulaşılabilir fiyatlarla kullanıcılarına sunan General Mobile, Android One ailesinin yeni üyesi olan GM 8 modeli ile hızlandırılmış yazılımı ve yüksek performans gösteren işletim sistemiyle dikkat çeken GM 8 GO modellerini tarifeye ek fırsat paketleriyle Vodafone mağazalarında müşterilerine sunuyor.

Yeni nesil 18:9 ekran tasarımı, 13 MP flaşlı ön ve arka kamerası, parmak izi okuyucusu ve Android Oreo işlemcisine sahip olan GM 8, Vodafone kampanyası dahilinde, faturaya ek ayda 60 TL'den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşmayı bekliyor. 5.5 inç gorilla glass ekranı, 13 MP flaşlı selfie kamerası ve dünyanın ilk Android Oreo GO edition işletim sistemine sahip olma özellikleri taşıyan GM 8 GO'ya ise Vodafone mağazalarında seçili paketlerde tarifeye ek 30 TL taksitlerle sahip olunabiliyor. Ek olarak, Vodafone kampanyası dahilinde iki adet GM 8 ya da GM 8 GO satın almak isteyen kullanıcılar için de çift cihaz kampanyasıyla avantajlı fiyatlar sunuluyor.

'Google Fotoğraflar' uygulamasıyla hafıza sorununu ortadan kaldıran GM 8 ve GM 8 GO, 18 veya 24 ay taksit seçenekleri ile Vodafone mağazalarında yeni kullanıcılarını bekliyor.

________________________________________

[*] Android One ve Google Fotoğraflar, Google LLC kuruluşunun ticari markalarıdır. Google Fotoğraflar ile ücretsiz sınırsız fotoğraf depolama yüksek kaliteli fotoğraf depolama seçeneği ile geçerlidir; hizmetin kullanımı Google hesabıyla oturum açılmasını ve internet bağlantısı gerektirir.

General Mobile Hakkında:

General Mobile, en yeni teknolojileri müşterilerine sunarak uluslararası bir marka yaratma fikriyle kuruldu. Türkiye'nin en çok tercih edilen ilk 3 akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştirmektedir.

General Mobile, 2015 yılında Google iş ortaklığı ile Türkiye'de Android One projesini başlattı. Avrupa'nın ilk Android One anlaşmasını gerçekleştirerek Mayıs 2015'te General Mobile 4G ürünü lanse eden General Mobile ile Türkiye, dünyada Android One projesinin en hızlı büyüyen ülkesi oldu. General Mobile, 2017 Dünya Mobile Kongresi'nde Google tarafından kalite odağı, yaratıcılığı ve Android'in yeteneklerini en iyi şekilde kullanan marka olarak "Android European Hero" ödülüne layık görüldü.

Android One programı kapsamında müşterilerine saf Android deneyimi yaşatan General Mobile, en güncel ve en güvenli Android versiyonunu sunan markadır. Bugün General Mobile, dünyanın önde gelen mobil teknoloji şirketleri ile ortak çalışarak 32 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle yer aldığı ülkelerde hızla büyüyen General Mobile, Hollanda'nın 4. akıllı telefon markası olurken Özbekistan, Gürcistan, Hırvatistan, Azerbaycan ve Belarus'da ise ilk 5 markadan biridir.