“Vodafone Altın Kulüp” Yeni Avantajlarla Ev Kadınlarının Yükünü Hafifletmeye Devam Edecek

Haberin Tarihi : 12 Nisan 2018   |   Son Yenileme : 12 Nisan 2018

YENİLENEN "VODAFONE ALTIN KULÜP"TEN EV KADINLARINA HEDİYEİNTERNET

Yaklaşık 15 milyon ev kadınını dijital geleceğin imkânlarıyla buluşturmayı hedefleyenVodafone'un sunduğu "Vodafone Altın Kulüp" yenilendi. "Vodafone Altın Kulüp", yeni dönemde ev kadınlarına özel "tüketici dostu internet" ve "bütçe dostu çözümler" sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek.

Tüm Vodafone'lu ev kadınlarına açık olacak "Vodafone Altın Kulüp", çeşitli marka işbirlikleriyle geliştirilen iletişim dışı faydalarla ev kadınlarına ilgi duydukları alanlarda parayla satın alınamayacak pek çok özel deneyim de yaşatacak.

"Vodafone Altın Kulüp"e 19 Nisan'a kadar üye olan herkese 1 gün geçerli 4 GB mobil internet hediye edilecek.

Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone,ev kadınlarına yönelik iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan "Vodafone Altın Kulüp"programını yeni teklif ve avantajlarla zenginleştirdi. Yaklaşık 15 milyonev kadınını dijital geleceğin imkânlarıyla buluşturmak amacıyla geliştirilen "Vodafone Altın Kulüp", yeni dönemde ev kadınlarına özel "tüketici dostu internet" ve "bütçe dostu çözümler" sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek. "Vodafone Altın Kulüp", ev kadınlarının halinden anlayan özel avantajlarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

Türkiye'de 15 milyon gibi yüksek bir nüfusu oluşturan ev kadınlarını geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlamak istediklerini belirtenVodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy,şunları söyledi:

"Vodafone olarak, bir yıl önce 'Altın değerindeki kadınlarımızın değeri bilinsin' diyerek oluşturduğumuz 'Vodafone Altın Kulüp' programıyla anne, eş, gelin, iş kadını ve evlat olarak pek çok rol üstlenen ev kadınlarının hayatını mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle kolaylaştırmayı hedefledik. Bugün de 'Vodafone, ev kadınlarının halinden anlar' diyerek 'Vodafone Altın Kulüp' programımızı yeni teklif ve avantajlarla zenginleştirdik. 'Vodafone Altın Kulüp', yeni dönemde ev kadınlarına özel 'tüketici dostu internet' ve 'bütçe dostu çözümler' sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek. Tüm Vodafone'lu ev kadınlarının katılabileceği 'Vodafone Altın Kulüp' ile ev kadınlarına ilgi duydukları alanlarda parayla satın alınamayacak deneyimler sunacağız. Yenilenen 'Vodafone Altın Kulüp' ile ev kadınlarının hayatını kolaylaştırmaya ve yükünü hafifletmeye devam edeceğiz."

Tüketici dostu internet

Yenilenen "Vodafone Altın Kulüp", tüm Vodafone'lu ev kadınlarına açık olacak. "Vodafone Altın Kulüp"e katılan ev kadınları, kullandıklarıtarifeden bağımsızolarak "Vodafone Altın Kulüp" avantajlarından yararlanabilecek. "Vodafone Altın Kulüp" üyesi ev kadınlarına günlük, haftalık ve aylık "Cebine Uyan Kart"paketler sunulacak.

Bütçe dostu çözümler

"Vodafone Altın Kulüp", bütçe dostu çözümleriyle de ev kadınlarının tercihi olacak. Ev kadınlarının en çok ilgi duyduğu alanlardan yola çıkılarak tasarlanan ve çeşitli marka işbirlikleriyle geliştirilen iletişim dışı faydalarla kadınlara parayla satın alınamayacak pek çok özel deneyim sunulacak. "Vodafone Altın Kulüp" üyeleri, yemek pişirme, aile hayatı, çocuk bakımı, ev dekorasyonu, kişisel bakım ve güzellik gibi konularda kendilerine özel çözümlerden de yararlanacak.

Özel iletişim fırsatları

"Vodafone Altın Kulüp" üyesi ev kadınları, kendileri için geliştirilen özel iletişim fırsatlarından da yararlanabilecek. Buna göre, "Altın Kolay Paket" ile 1 GB mobil internet, 500 dakika konuşma ve 100 SMS'in yanı sıra 12.00-16.00 arası Vodafone'lularla ücretsiz konuşma imkânı; "Altın İletişim Paketi"ile 1 hafta boyunca geçerli sınırsız WhatsApp ve Messenger; "Altın Sosyal Paket"ile 1 hafta boyunca geçerli sınırsız Facebook, Instagram ve Twitter; "Günübirlik Paket"ile de 250 MB mobil internet ve 100 dakika konuşma sunulacak.

Özel marka indirimleri

"Vodafone Altın Kulüp" üyesi kadınlara, hem kendileri hem de ailelerinin tercih ettiği marka ve mağazalarda yıl boyunca özel indirim ve avantajların yanı sıra kadın ve çocuk sağlığı gibi bilgi servislerinden faydalanma imkânı da sağlanacak. Bu kapsamda, Madame Coco'da100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim, Watsons.com'da50 TL'lik alışverişe 20 TL indirim, Koton.com.tr'de100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim ve Flormar.com.tr'de50 TL ve üzeri alışverişlerde %20 indirim sunulacak.

4 GB mobil internet hediye

Kullandıkları tarifeden bağımsız olarak "Vodafone Altın Kulüp"e ücretsizüye olmak isteyen ev kadınlarının ALTIN KULUP yazıp7000'a SMS göndermesi yeterli oluyor. "Vodafone Altın Kulüp"e 19 Nisan'akadar üye olan herkese 1 gün geçerli 4 GB mobil internethediye edilecek.