Vodafone’dan “Annelik Günü” Kutlaması

Haberin Tarihi : 7 Mayıs 2019   |   Son Yenileme : 7 Mayıs 2019

Vodafone, Anneler Günü için hazırladığı reklam filminde, tüm annelerin ve annelerin yokluğunu hissettirmemek için çabalayan herkesin "Annelik Gününü" kutluyor.

Vodafone, Anneler Günü için annelik kavramını geniş bir perspektiften ele alan, duygu yüklü bir reklam filmi hazırladı. "Annelik Günü" temalı reklam filminde, "Bir çocuğa sevgisini, bilgisini, sabrını ve hayallerini veren herkes bizce annedir. Tüm annelerin ve annelerin yokluğunu hissettirmemek için çabalayan herkesin Annelik Günü kutlu olsun" mesajı veriliyor.

VMLY&R Team Red İstanbul tarafından hazırlanan reklam filminde, yatılı bir okulda öğrencilerin her ihtiyacıyla ilgilenen bir öğretmen, kızını sabah okula hazırlayan bir baba, torunuyla ilgilenen bir büyükanne ve okul bahçesinde düşen öğrencinin yarasını saran bir öğretmen betimlemeleriyle, anne olmasa da çocuklara bir anne gibi sevgi ve şefkat ile yaklaşan bireyler görüntüleniyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

"Bu yılki Anneler Günü reklam filmimizle annesi olmayanlara annelik eden ya da hiç annelik yaşamayanların da Anneler Gününü kutlamak istedik. Bir çocuğa sevgisini, deneyimini, sabrını ve hayallerini veren herkese bir anne olarak bakılması gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla, hem annelerin hem de en az bir anne kadar emek verenlerin Annelik Gününü kutlayan bir reklam filmi hazırlayarak, Anneler Gününe yönelik farklı bir bakış açısı sunmayı hedefledik."

"Vodafone Annelik Günü" Reklam Filminin Künyesi:

Reklamveren: Vodafone Türkiye

Reklamveren Temsilcisi: Esra Süzme, Eda Biber, Melis İnceoğlu, Sezer Derkuş