Vodafone İş Ortağım’dan Türkiye’de Bir İlk! Meslek Gruplarına Dört Dörtlük Çözüm: “Benim İşim”

Haberin Tarihi : 15 Ocak 2013   |   Son Yenileme : 27 Kasım 2020

Vodafone Türkiye, farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı Vodafone İş Ortağım "Benim İşim", Türkiye ekonomisinin kalbi olan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere sağladığı mobil çözüm ve avantajlarla, müşterilerine 3400 TL'ye kadar avantaj sağlayacak.

Vodafone İş Ortağım Benim İşim; doktorlar, avukatlar, eczacılar ve mimarlar olmak üzere dört farklı meslek grubunun tüm mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu iletişim paketi, mobil uygulamaları, ayrıcalıklı müşteri hizmetleri ve çeşitli ana mesleki ihtiyaçlarda sunduğu indirim fırsatları ile hayatlarının her alanında ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmasını sağlıyor.

"Güvenilir iş ortağı" olarak, işletmelerin faaliyetlerine değer katmak ve büyümelerine destek olmak vizyonuyla yaklaşık üç yıldır faaliyetlerini sürdüren Vodafone İş Ortağım, işyerlerinin mobil ve sabit iletişim ihtiyaçlarını dünya kalitesinde ve yenilikçi iletişim teknolojileri ile tek elden karşılayarak, verimlilik ve yenilikçiliğini destekleyen ürün ve hizmetleriyle Türkiye'de birçok alanda "ilk"e imza attı.

"Dış Ticaret Destek Paketi", "İş Ortağım'da Herkes Ortak" ve Kırmızı Bulut kapsamında  sunulan "Vodafone Locate" ve "Microsoft ® Office 365" gibi Türkiye'de ilk olan birçok hizmeti işyerlerinin kullanımına seferber eden Vodafone İş Ortağım, bu kez meslek gruplarına özel çözüm ve avantajlar sunan "Vodafone İş Ortağım Benim İşim" ile bir ilke daha imza atıyor.

Vodafone İş Ortağım'dan dört meslek grubuna dört dörtlük çözüm

Vodafone İş Ortağım Benim İşim; sunduğu tekliflerle her bir meslek grubunun özel ihtiyaçlarına hitap eden mobil uygulamalar, ayrıcalıklı müşteri hizmetleri ve indirim fırsatları ile doktorlar, avukatlar, eczacılar ve mimarlar için verimlilik, zaman tasarrufu, doğru veriye hızlı erişim ve mesleki gelişimin kapılarını açıyor.

Hayatın her alanında ayrıcalıklı hizmetler sunan Vodafone İş Ortağım Benim İşim ile Akıl Kârı Çözümler!

Vodafone İş Ortağım Benim İşim çatısı altında doktorlara özel sunulan Akıllı Randevu Takip Uygulaması, doktorlara hasta randevularını mobil cihazlar üzerinden yöneterek, uygulama üzerinden hasta portföyünü oluşturma, hastaları için randevu verme ve oluşturduğu tüm bilgileri takip edebilme kolaylığı sağlıyor. Eczacı ve doktorların ihtiyaçlarına yönelik Akıllı Tıp Asistanı Uygulaması, ilaç prospektüsleri ile muadillerini mobil ortamlarda görüntülemeye olanak tanıyor. Mimarlar için geliştirilen Akıllı Mimar Tasarım Uygulaması sayesinde, mimarlar yaptıkları çalışmaları telefonları üzerinde arşivleyip klasörleyerek, müşterilerine bu cihazlar üzerinden sunabiliyor, böylelikle dosya taşıma sıkıntısından kurtuluyorlar. Avukatlara özel Akıllı Dava Takip Uygulaması ise dava isimleri, müvekkiller, dava yeri, saati ve içeriği gibi kritik konuların takibini kâğıt üzerinden değil, mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirmeyi mümkün kılarak, avukatlık mesleği için son derece önemli arşivleme sürecini pratik hale getiriyor.

Meslek gruplarına özel, avantajlı tarifeler Benim İşim'de

Benim İşim Mega tarifesi üyeleri, herhangi bir ek akıllı telefon parası ödemeden, piyasadaki en iyi akıllı telefonlar arasında yer alan Samsung Galaxy S3 (36 ay vade ile) veya S3 Mini'ye (24 ay vade ile), her yöne 2.000 dakika, 2.000 SMS, 2 GB internet ve tüm Vodafone'lular ve sabit hatlar ile sınırsız iletişim avantajına ayda sadece 99 TL'ye sahip olabilecekler. Akıllı telefon sahibi meslek grupları ise yine her yöne 2.000 dakika, 2.000 SMS, 2 GB internet ve tüm Vodafone'lular ve sabit hatlar ile sınırsız iletişim olanağı sağlayan Benim İşim Mega tarifesinden ayda sadece 69 TL ödeyerek faydalanabilecekler. Ayrıca ayda 49 TL ödeyerek kullanabilecekleri Benim İşim Süper tarifesi ile de her yöne 1.000 dakika konuşma, 1.000 SMS, 1 GB internet ve tüm Vodafone İş Ortağım aboneleriyle sınırsız iletişim imkanına kavuşacaklar.

Vodafone İş Ortağım Benim İşim abonelerine özel müşteri hizmetleri

Benim İşim, farklı meslek gruplarından iş ortaklarına, kendilerine özel atanmış müşteri hizmetleri numarasını kullanarak, ilgili alanda mevcut fırsat ve avantajlara ilişkin detaylı bilgi sahibi müşteri temsilcilerinden hizmet alma, sıra beklemeden konuşma ayrıcalığı sunuyor. Bu çerçevede Benim İşim aboneleri, kendileri için özel olarak atanmış kısa numarayı (7003) tuşlayarak, müşteri hizmetlerine hızlıca ulaşma fırsatı yakalıyor.

Vodafone İş Ortağım, iletişim harici ihtiyaçlarınızda da yanınızda

İletişim dışında da iş ortakları için hayatı kolaylaştırmaya odaklanan Vodafone İş Ortağım Benim İşim, alanında uzman ve deneyimli birçok firmadan özel indirim fırsatlarını meslek gruplarının kullanımına sunuyor.

Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy: "Kurumsal müşterilerimiz ve iş dünyası için yarattığımız faydayı, meslek gruplarına özel olarak tasarladık"

Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi'nden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, tüm dünya ekonomilerinde sürdürülebilir zeminde kalkınmanın yolunun, iş dünyasının inovasyon ve rekabet kapasitesini artırarak büyümesinden geçtiğinin altını çizerken, yeni hizmet ve iş modelleri yaratarak verimlilik ve tasarruf sağlayan mobil iletişim teknolojilerinin bu noktada lokomotif rol üstlendiğini belirtti.

Aksoy, şöyle konuştu: "Vodafone Grubu, bugün farklı coğrafyalarda faaliyet gösteren 30 milyonu aşkın işletmenin iletişim ihtiyaçlarını, inovasyon ve verimlilik katarak karşılıyor. Biz de Vodafone İş Ortağım çatısı altında "güvenilir iş ortağı" olma amacıyla, küresel birikimimizin gücü ile Türkiye'deki şirketlerimize güç katmayı, iş dünyasının gelişimine sürdürülebilir ve akıllı iş modelleri ile destek sunmayı hedefliyoruz. En ileri teknolojileri yenilikçi çözümlere dönüştürerek iş ortaklarımızın hizmetine sunduğumuz, "toplam iletişim hizmetleri stratejisi" sayesinde kurumsal müşteri segmentindeki servis gelirlerinde geçen yılın aynı dönemine göre %39 oranında artış kaydettik.

Bu başarının ardında, kurumsal müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarını analiz edip, iş süreçlerinde fark yaratacak en ileri teknolojileri geliştirmeye odaklı bakış açımız yer alıyor. Bu yaklaşımımızın son ürünü, farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına odaklanarak, hayatlarının her alanında ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğumuz Vodafone İş Ortağım Benim İşim'dir. Bu bağlamda, Benim İşim abonelerinin işlerini ve hayatlarını kolaylaştırmayı, buradan yarattığımız değer ile her bir meslek grubunun, dolayısıyla Türkiye ekonomisinin gelişimine katkı sunmayı hedefliyoruz."

Vodafone İş Ortağım Benim İşim bütün abonelerine; 3 ay ücretsiz ferdi kaza sigortası ile dünyanın en büyüK araç kiralama markalarından olan Bugdet'dan araç kiralamada %30 indirim fırsatı sunuyor.

Bunun yanısıra;

-Doktorlara özel, medikal yazılım konusunda deneyimli Dr. Plazma'dan Sağlık.net uyumlu muyahanehane yazılımında %40 indirim,

-Avukatlara özel, internet üzerinden tüm hukuki bilgilere ulaşılmasını sağlayan elektronik bilgi bankası programı Legalbank'a 3 ay ücretsiz abonelik,

- Mimarlara özel, 2013 boyunca Softline Yazılım işbirliği ile kâğıt üzerinde yapılan her türlü teknik çizimin bilgisayar ortamında da yapılmasını sağlayan Autocad programında ve dünyada en çok kullanılan üç boyutlu grafik ve animasyon programı olan 3DS Max'te %24 indirim,

- Eczacılara özel, sistem entegrasyonu ve yazılım çözümleri alanında faaliyet gösteren İlon İletişim Online'dan Eczane otomasyon yazılımlarında yeni program alımında %20; ürün güncellemede ise indirim imkânı sağlayan Benim İşim, her meslek grubuna mensup aboneleri için özel avantajlı teklifler sunuyor.