Vodafone Türkiye’ye “En İyi İşveren” Ödülü

Haberin Tarihi : 6 Mayıs 2018   |   Son Yenileme : 6 Mayıs 2018

VODAFONE TÜRKİYE'YE "EN İYİ İŞVERENLER" ARAŞTIRMASINDA 3 ÖDÜL BİRDEN

Vodafone Türkiye, dünyanın en iyi işverenlerini değerlendiren Great Place to Work Enstitüsü'nün bu yıl 6'ncısını gerçekleştirdiği "En İyi İşverenler" araştırmasında 3 ödüle birden layık görüldü. Vodafone Türkiye, "2000 ve üzeri çalışan" kategorisinde birinci olurken, "İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm" ve "Çeşitlilik" kategorilerinde de özel ödül aldı.

Vodafone Türkiye,dünyanın önde gelen araştırma, danışmanlık ve eğitim şirketlerinden Great Place to WorkEnstitüsütarafından Türkiye'de 6'ncı kezaçıklanan ve 162 firmanındeğerlendirildiği "En İyi İşverenler"araştırmasında3 ödül birdenalmaya hak kazandı. "2000 ve üzeri çalışan"kategorisinde birinci olan Vodafone Türkiye, "İnsan Kaynaklarında Dijital Dönüşüm"ve "Çeşitlilik"kategorilerinde de özel ödüle layık görüldü.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay,şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye, 3 binden fazla çalışanı ve ekosistemindeki 40 bini aşkın paydaşı ile büyük bir aile. Biz tüm ekosistemizle kendi alanında en iyilerin birlikte çalıştığı işyeri olmayı hedefliyoruz.  Tüm çalışanlarımızın kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri, yaptıkları işten gurur duydukları ve kendi alanlarında sektöre liderlik yapabilecekleri bir ortam yaratmayı hedefliyoruz. Böylece, sadece telekomünikasyon sektöründe örnek gösterilecek bir büyüme başarısı değil, aynı zamanda insan ve liderlik odaklı bir başarı hikâyesi yaratmayı hedefliyoruz. İnsan Kaynakları alanında geliştirdiğimiz yenilikçi uygulamaların dünyanın saygın araştırma kuruluşlarından Great Place to Work Enstitüsü tarafından ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk duyuyoruz."

Toplam 162 şirketten 85 bin çalışan temsil edildi

Dünyada 5 kıta ve 60 ülkedeyüksek güven temelli işyeri kültürü oluşturma konusunda uzman global bir araştırma ve danışmanlık şirketi olan Great Place to Work,çalışanları ve şirket kültürünü derinlemesine analiz ederek belirlediği "Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2018" listesini açıkladı. Toplam 162 şirketten 85 bin çalışanıntemsil edildiği araştırmaya katılan şirketler, Great Place to Work felsefesine göre bir şirketin kurum kültürünün temelinde yer alan güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu boyutları ile değerlendirildi. Kapsamlı analizlerle gerçekleştirilen ve katılımın her yıl arttığı araştırmada ödüller, çalışan sayısına göre 20-50, 50-250, 250-500, 500–2000, 2000 ve üzeri olmak üzere 5 kategoride verildi.