
Vodafone FreeZone Konserleri Tüm Hızıyla Bursa’da Devam Ediyor
Haberin Tarihi : 22 Mayıs 2013Şebnem Ferah,Vodafone FreeZone Konserinde Bursalıları Yeni Albümünden Şarkılarla Coşturdu Bursalılar Hep Bir Ağızdan 'Birileri Var' Dedi!
8 ilde düzenlenen Vodafone FreeZone konserlerinin üçüncüsü 21 Mayıs'ta Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Şebnem Ferah konseri oldu. 3,5 yıl aradan sonra yeni stüdyo albümü "Od"u geçtiğimiz günlerde yayımlayan rock müziğin güçlü kadın vokallerindenŞebnem Ferah, eski şarkılarının yanı sıra, yeni albümünden"Kalbim Mezar", "Birileri Var" ve "Ya Hep Ya Hiç"şarkılarını Bursalılar için Vodafone FreeZone konserinde seslendirdi. Şebnem Ferah hayranları, aynı zamanda yeni albümü Od'un çıkış şarkısı da olan "Birileri Var"a hep bir ağızdan eşlik etti.
Vodafone Türkiye'nin"Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısını gençlerle paylaşan rock müziğin güçlü kadın seslerinden Şebnem Ferah, 3,5 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü "Od"un konser turnesine devam ediyor. Vodafone FreeZone konserleri kapsamında "Od"dan şarkılar seslendiren Şebnem Ferah, 21 Mayıs akşamı Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran 5.000 kişilik kalabalığı coşturdu. Bursalı hayranlarıyla buluşan Ferah, konser kitlesini yeni şarkılarıyla ateşledi.
25 yaş ve altındaki gençlere özgürlük alanları sunan Vodafone FreeZone'un müzikal yolculuğu, Mayıs 2011'de Şebnem Ferah'ın yazıp bestelediği "Özgürce Yaşa" şarkısıylabaşladı. Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısı Teoman'a da ulaştı ve ünlü rock'çunun bestelediğiFreeZone'un yeni şarkısı "Özgürlüğün Elinde" için Şebnem Ferah ve Teomandüet yaptı.
Şebnem Ferah ve Teoman,FreeZone'un yeni dönem konserleri kapsamında ilerleyen günlerde 5 ilde toplam 100 bin gence ulaşacak.50 bin Vodafone FreeZone'lunun özel davetiyeleriyle izleyeceği konser serisinde ayrıcaFreeZone'lu şanslı gençler, Teoman ve Şebnem Ferah'la yüz yüze tanışma fırsatı yakalıyor.
Vodafone FreeZone'un yeni dönem sürprizlerinin ilk adımı, 9 Mayıs'ta Gaziantep'te gerçekleşen Teoman konseri oldu. Sahnelere FreeZone'la dönen Teoman'ı 7 bine yakın Gaziantepli izledi. İkinci sürpriz ise yine 9 Mayıs'ta "Od" adlı yedinci stüdyo albümünü yayımlayan Şebnem Ferah'ın 11 Mayıs Antalya konseriydi. 5500 kişilik hayranlarına hitap eden Şebnem Ferah, 22 Mayıs'ta da Bursalılarla buluştu. 1 Haziran'a kadar gerçekleşecek konserler maratonunun üçüncüsünde Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran Bursalılar için doyurucu bir müzik ziyafeti vardı.Şebnem Ferah, eski şarkılarının yanı sıra yeni albümünden şarkılar da seslendirdi. Şebnem Ferah,Ankara, Trabzon ve İstanbul'da Vodafone FreeZone için konserlerini sürdürecek.
Fatih Uysal:"Gençlere özgürlük alanları sunuyoruz"
Vodafone FreeZone'la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi:
"Vodafone Türkiye olarak, pazarlamada segmentasyon odaklı yaklaşımımız doğrultusunda, abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek, bunları tam olarak karşılayan, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalışıyoruz. Her segmentin ihtiyaç ve beklentilerinin farklı olduğu bilinciyle, 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlarla hayatlarında fark yaratmak üzere Mayıs 2011'de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. FreeZone markamızla gençlere daha fazla özgürlük alanları yaratmayı hedefliyoruz. İki yıldan bu yana hiç durmadan, yorulmadan çalıştık.FreeZone çatısı altında birçok önemli projeye imza attık.GSM dışında, gençler gençliklerini özgürce yaşayabilsinler diye konserden sinemaya, yemekten giyime birçok alanda onlara kolaylıklar sunduk. Şimdi de özgürlük hareketimizi dahayukarı taşıyoruz. İki yıl önce yola çıkarken yanımızda olan değerli sanatçı Şebnem Ferah gibi gençler tarafından çok sevilen Teoman'ı da Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısına ortak etmek istedik. Teoman bizim için yepyeni bir şarkı yazıp besteledi veŞebnem Ferah'la birlikte seslendirdi. Şebnem Ferah'la Teoman birlikteliği, yeni dönem sürprizlerimizin ilk adımını oluşturuyor. İki sanatçımız, yeni şarkımız ve 8 ilde verecekleri konserlerle gençleri özgürlüğe davet ediyorlar. 'Özgürlüğün Elinde' şarkısı, FreeZone'un yeni konserler dizisinin de bir sembolü olacak. Teoman ve Şebnem Ferah'ın birlikte ve ayrı ayrı verecekleri konserleri, Vodafone FreeZone'lular özel davetiyeleriyle izlemeye devam edecekler. FreeZone'lulara ve FreeZone'a yeni gelen toplam 50 bin kişiye Teoman ve Şebnem Ferah konserlerinin davetiyelerini hediye edeceğiz. 8 ile yayılacak konserlere büyükkatılım bekliyoruz. Diğer yandan, Rihanna, Iron Maiden ve Tiesto gibi dünya çapında birçok sanatçı ve grubu müzikseverlerle buluşturacağımız,yaza damgavuracak Vodafone Istanbul Calling konserlerinde de FreeZone'lularasürprizlerimiz olacak. Tüm gençleri FreeZone'un özgürdünyasına bekliyoruz."
Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar, Vodafone FreeZone toplamda 11 ayrı sanatçı ve grubun katılımıyla toplamda 112 saat süren 47 konser gerçekleştirdi.Son iki yıldır, her iki haftada bir konser verildi.Şebnem Ferah, Athena, Manga, , Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem, Mirkelam, Mor ve Ötesi, Can Bonomo gibi birçok müzisyen ve grupla gerçekleşen konserleri, iki yılda yaklaşık bir milyon kişi izledi.
3,5 yıl aradan sonra çıkan yeni Şebnem Ferahalbümü"Od"u ve Teoman'ın sahnelere geri dönüşünü sabırsızlıkla bekleyenler için, ilklerin yaşanacağı konserler dizisinin tarih ve mekanları şöyle:
23 Mayıs: Ankara Kentpark AVM Konser Alanı, Şebnem Ferah & Teoman
24 Mayıs: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Teoman
25 Mayıs: İzmir Arena, Teoman
26 Mayıs: Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonu, Şebnem Ferah
1 Haziran: İstanbul Parkorman, Şebnem Ferah, Teoman, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Social Inclusion Band, DJ Hakan Tamar (Vodafone Istanbul Calling Şehir Festivali programı dâhilinde bir Vodafone FreeZone etkinliğidir.)