
Vodafone, Öğretmenler Günü’nde Malatya’da 2 Bin Ağaç Dikti
Haberin Tarihi : 25 Kasım 2015Vodafone Türkiye'nin Malatya Bölge çalışanları tarafından Malatya Kale Kaymakamlığı ve Vodafone bayilerinin işbirliğiyle başlatılan ağaçlandırma kampanyası kapsamında, ilk etapta 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 2 bin çam ağacı dikildi. Kale İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı ağaç dikme törenine yaklaşık 200 kişi katıldı.
Vodafone Türkiye'nin Malatya Bölge çalışanları, "Kırmızıyı sev, yeşili koru" anlayışıyla il genelinde bir ağaçlandırma kampanyası başlattı. Malatya Kale Kaymakamlığı ve Vodafone bayilerinin işbirliğiyle başlatılan ağaçlandırma kampanyası kapsamında, ilk etapta 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Kale Ormanı'na 2 bin çam ağacı dikildi. Malatya Kale İlçesi Kaymakamı Can Memi ve Malatya Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'in yanı sıra Malatya Kale'deki ilköğretim okullları öğretmen ve öğrencilerinin de katıldığı ağaç dikim töreni renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı törende öğrencilere kırtasiye malzemeleri de dağıtıldı.
Vodafone Türkiye İç Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgeler Müdürü Arzu Kayıran, konuyla ilgili şunları söyledi:
"Vodafone Türkiye olarak, çifte sorumluluk anlayışımız doğrultusunda ticari faaliyetlerimiz kadar sosyal sorumluluklarımızı da önceliklendiriyoruz. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için hepimize sorumluluk düştüğüne inanıyoruz. Bu inançla, Vodafone Malatya Bölge çalışanları olarak, ilimizdeki ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmak üzere 'Kırmızıyı sev, yeşili koru' anlayışıyla bir kampanya başlattık. İlk etapta 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Malatya Kale İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte Kale Ormanı'na 2 bin çam ağacı dikmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ağaçlandırma kampanyamıza verdiği destekten ötürü Malatya Valiliğine ve Malatya Kale Kaymakamlığı'na teşekkür ediyor, tüm Malatyalıları kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz."